Anonymous hotar polisen och får motstånd

Hackernätverket Anonymous har som vi tidigare berättat hotat med nya attacker mot svenska myndigheter vilka enligt uppgift ska påbörjas klockan 14:30 i eftermiddag. Först ut att attackeras är polisens hemsida varpå följer en lång lista på webbplatser de anser representerar det svenska samhälle som attackerat Pirate Bay och webbhotellet PRQ. Denna gång kanske det inte går riktigt som planerat dock. En annan grupp på nätet har nu sagt sig vilja försöka stoppa Anonymous attacker.

”Vi gör det för att vi är trötta på småbarnen som försöker styra den värld som få vuxna är insatta i, för många av dem slutar det ändå med ungdomsanstalter och dryga böter”, säger en representant för gruppen till Dagens Nyheter.

3 reaktioner på ”Anonymous hotar polisen och får motstånd”

  1. Riktigt nice motstånd… sidorna är nere. 1-0 till Anonymous som inte alls består av småbarn. Det är jävligt många vuxna där också, good luck att vinna den här kampen emot hela världens enade hatare hackare.

    Samhället faller, det är slut. Staten ger sig inte och dom ger sig inte = slut.

  2. Jo, visst är det så. Det finns naturligtvis en del vuxna som beter sig som småbarn också. Lyckligtvis åstadkommer de ingenting alls med den här terrorismen. Sidorna är nere några timmar och sen får förhoppningsvis polisen upp spåret på en del av sabotörerna. De har förlorat redan på förhand men så är de väl bara ett gäng losers.

  3. De som försöker stoppa Anonymous försöker dessutom inte att stoppa just DDoS-attackerna, det är knappast realistiskt. De gör som sagt var inte heller någon skada annat än att det irriterar vanliga människor som vill anmäla en stöld eller söka information. De säger sig stå upp för yttrandefrihet. Genom att bete sig på det här viset står det klart för alla att det är en ren lögn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *