Bonusway har köpt cashbackshopping.se

Bonusway har köpt Cashbackshopping.se genom samgående med Online Evolution Nordic AB företaget bakom cashbackshopping.se som grundats i Lunda av Johan Selin 2014.

Cashback innebär att man får återbäring på de köp man gör i de anslutna butikerna genom att butikerna betalar provision till cashbacksajten som den sedan delar med kunden.  

– Vi påbörjade diskussionerna våren 2019 och under 2020 gick affären i hamn enligt Lasse Järvinen, medgrundare och ordförande för Bonusway som idag finns på europeiska 17 marknader.

Bonusways fokuserar förutom på cashback på sin tekniska plattform som med hjälp av AI skräddarsyr personligt anpassade erbjudanden på webben och i appen.

Cashbackshopping kommer finnas kvar som sajt och varumärke och Johan Selin kommer även fortsatt att utveckla verksamheten tillsammans med Bonusway.

Fakta om Cashbackshopping.se

Cashbackshopping.se, grundat i Lund 2014 ger användarna så kallad cashback på de köp man gör de i anslutna butikerna. Butikerna betalar provision för de köp som görs vilken sedan delas med medlemmarna i form av cashback vilket skapar en win-win-modell med trognare och nöjdare kunder.

Fakta om Bonusway

Bonusway grundades 2011 i Helsingfors, Finland och drivs av Suomen Ostohyvitys Oy och har i dag över 5 miljoner registrerade medlemmar i 17 olika europeiska länder. Bonusway har tagit in närmare 100 miljoner kronor i riskkapital från Venture Capital-firmorna Vision+ och Flashpoint och har funnits i Sverige sedan 2014.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *