Clarion Hotel lanserar iPhone-applikation

Vi på Clarion Hotel Stockholm tar ytterligare några steg in i den digitala världen. Nu lanserar vi en applikation till iPhone.

För att ligga i teknikens framkant har vi på Clarion Hotel Stockholm valt att skapa en iPhone applikation. Tanken med applikationen är att besökare ska kunna ta del av information om hotellet så som öppettider, events, menyer i våra restauranger och barer samt se aktuella erbjudanden.

Oavsett ny eller tidigare besökare kan man alltid boka bord till middagen, följa hotellets blogg eller hitta annan värdefull information för att underlätta en vistelse. Som stamgäst kan man hålla sig uppdaterad om vad som händer på hotellet och som affärsresande på konferens har man hela sin agenda i handen.

Applikationen finns för gratis nedladdning på Apples App Store. För de av er som ej har iPhone har vi även lagt upp samma info på vår mobilanpassade sida; www.clarionstockholm.mobi.

Projektet genomfördes som ett examensarbete vid KTH. De som utvecklat applikationen och dess administrativa webbgränssnitt heter Erik Skogby och Daniel Walz.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *