Connect2IP blir en del av VoiceTech Sweden

Internetleverantören Connect2IP låter meddelande följande:

Internetleverantören Connect2IP kommer från och med den första Januari 2011 ingå som en del av VoiceTech Sweden AB. Företagen har under en längre tid samarbetat nära och ser det som ett naturligt steg att gå samman till ETT gemensamt företag. Sammanslagningen innebär att vi blir ett mer konkurrenskraftigt bolag med en komplett portfölj av tjänster. Helt nya möjligheter öppnas för oss i samband med fusionen och vi står nu inför utmaningen att kunna erbjuda vår kunder nya tjänster i framtiden.

För våra kunder kommer det inte att innebära några större förändringar förutom att tjänsterna, IP-telefoni och Bredband, kommer att gå under varumärket Connect2IP. Det innebär i praktiken att logotypen för dessa tjänster kommer att ändra utseende enbart för VoiceTech´s kunder. VoiceTech Sweden AB:s produkter kommer fortfarande (som vanligt) att säljas under varumärket VoiceTech.

Vi vill försäkra våra kunder om att sammanslagningen inte kommer att innebära någon omedelbar förändring utan ni behåller de tjänster ni har idag. De priser och avtal ni har idag ligger fast och vid eventuella frågor är ni välkomna att kontakta vår kundtjänst.

För nuvarande Connect2IPs kunder

* Inga förändringar av pris eller tjänst
* Samma logotyp och faktureringsmetod/bankgiro
* Nytt organisationsnummer

För nuvarande VoiceTechs kunder

* Ändring av varumärket (ny logotyp) från VoiceTech till Connect2IP, när det gäller IP-telefoni- och bredbandstjänsterna.
* Samma faktureringsmetod/bankgiro
* Inga förändringar av pris eller tjänst
* Samma organisationsnummer

Källa: Connect2IP

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *