Neware lanserar snapback-konkurrent

Snapback.se var först ut med en renodlad auktionstjänst för beställning av snart utgående domäner, så kallad backorder eller snapback. Nu lanserar domänspecialisterna Neware en liknande tjänst på Domainsnapper.se. Neware har sedan tidigare varit flitigt anlitade av de kontroversiella domänspekulanterna Name Navigation AB. DomainSnapper är en renodlad auktionstjänst för beställning av snapbackdomäner. Så här beskriver Neware själva sin nya tjänst:

”Ett lågt startbud från endast 250:- inkl. moms hoppas jag kommer leda till att du kanske beställer den där domänen som du tvekade inför att beställa tidigare. Samtidigt så har du möjlighet att tävla om populära domäner utan att behöver lägga ett onödigt dyrt bud.

Du kommer även slippa att sitta och bevaka när domänerna kommer i karantän, eller sitta uppe för att lägga din beställning just som klockan slår midnatt och vi tidigare sänkte priset enligt prisstegen. Du kan direkt lägga bud på samtliga domäner som finns i .SEs lista över domäner i karantän.

Vi försöker även med efterskottsbetalning mot faktura. På detta vis slipper ni att vi låser upp pengar på era kreditkort som det tar bankerna flera dagar att släppa tillbaks vid misslyckade registreringar. Normalt sett är våra kunder pålitliga och betalar i tid och vi hoppas förstås att ni fortsätter med det. Ni som slarvat tidigare (ni vet vilka ni är) gör bäst att läsa de nya villkoren kring DomainSnapper i våra allmänna villkor § 9.10.1-4 som finns tillgängliga vid beställning.”

En reaktion på ”Neware lanserar snapback-konkurrent”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *