Proenzy ansluter sig till Bahnhof

Det svenska molnföretaget Proenzy har valt att ansluta sig till Bahnhof. Grundaren Jens Nylander, tidigare känd som entreprenören bakom Jens of Sweden och JAYS, kommer att bli ansvarig för Bahnhofs nya molnsatsning nu på måndag den 7 februari.

Proenzy säger så här själva om det hela:
Vårt mål med Proenzy har hittils varit att erbjuda en molnlösning för små- och medelstora företag som varit priskonkurrenskraftig, byggd på den nyaste teknologin och erbjudit kunder och partners mer än bara ett operativsystem. Detta har varit möjligt tillsammans med vår egenutvecklade automationsplattform, specialbyggd hårdvara och tidigare erfarenheter av små- och medelstora företag’s Microsoft miljöer.

För att bygga vidare och få ännu starkare erbjudanden har vi valt att ansluta oss till Bahnhof och Proenzy blir således grunden till Bahnhof’s nya moln. Själv ansluter jag mig till Bahnhof som ansvarig för Bahnhof’s nya moln och arbetet påbörjas redan 7:e februari.

Med anledning av detta kommer det ske en rad förändringar den närmsta tiden. Bland annat kommer plattformen att köras i Bahnhof’s extremt moderna datahall’s anläggningar. Bahnhof’s toppanläggning, Pionen ett central bergrum i central Stockholm, erbjuder allt man kan drömma om – allt ifrån dubbel eller trippla redudanta system i en atomsäker miljö.

Bahnhof är Sveriges största oberoende och fristående internetoperatör och noterat på Aktietorget och omsatte under 2009 cirka 187 MSEK.

För er som är kunder hos Proenzy idag kommer vi återkomma måndagen den 7:e februari med detaljer kring förändringar i vår förflyttning till Bahnhof och hur och när den påverkar eventuella tjänster framöver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *