Samsung lanserar ny stryktålig mobil

Samsungs nya mobil är IP67-certifierad och till skillnad från många andra stryktåliga mobiler ger den enkel tillgång till Facebook, Windows Live Messenger, Twitter och Youtube.

Samsungs nya mobil Xcover 271 är stöt-, damm och fukttålig. Den är IP67 certifierad och har reptålig skärm. Mobilen passar för de som jobbar i tuffare miljöer där mobilen riskerar att fara illa. Xcover har FM-radio, GPS och stöd för Microsoft Exchange Mail. Mobilen ger enkel tillgång till Facebook, Windows live Messenger, Twitter och Youtube.

Xcover 271s taltid är upp till 7 timmar och standby-tiden är upp till 20 dagar. Mobilen har inbyggt minne på 30 MB och plats för ett externt minneskort av typen Micro-SD på upp till 16 GB. Xcover 271 har en 2 megapixelkamera.

Från och med igår kan Xcover 271 köpas hos alla 3s kanaler och återförsäljare. Kontantpriset för privatpersoner är 1 295 kronor inklusive moms. Vid köp av 3Pott99 eller 3Vänner med 24 månaders bindningstid ingår mobilen utan extra kostnad. Företagspriset för mobilen är 1 036 kronor exklusive moms. Vid köp av 3Business Start med 24månaders bindningstid tillkommer mobilen utan extra kostnad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *