Ny VD för 203 Web Group

Igår tillträdde Christoffer Johansson som ny VD för mediekoncernen 203 Web Group. Tidigare VD och tillika grundare Andreas Friis ska tillsammans med bolagets andra grundare Jonas Söderqvist nu fokusera mer på affärsutveckling och strategiplanering.

Christoffer Johansson har jobbat inom koncernen i över fem år och varit av stor betydelse för alla delar av verksamheten. Med rötterna i säljkåren har han jobbat sig successivt uppåt i företaget och har det senaste två åren varit VD för två av koncernens dotterbolag. Idag tillträder han VD-posten för hela koncernen med stora planer för företagets framtid.

Christoffer kommer passa perfekt som koncernledare, det råder det inga tvivel om. Han har varit med och drivit upp flera av koncernens bolag från grunden och är insatt i verksamhetens alla led. Jag och min medgrundare Jonas Söderqvist kommer att fokusera på att driva företaget framåt genom att lokalisera nya affärsmöjligheter, samarbeten och förvärv. Den nya strukturen kommer ta oss till nya höjder med rätt person på rätt plats, säger Andereas Friis.

Det känns hedrande att få förtroendet att föra koncernen framåt som ny VD. Jag har en tydlig vision och kommer först och främst att fokusera på att renodla varje del av verksamheten för att optimera alla intäktskällor. Jag kommer också att lägga stort fokus på våra redan etablerade utlandssatsningar, där vi i dagsläget har över 13 miljoner besökare varje månad. Med vår expansiva utlandstrafik har vi mycket att hämta hem och vi planerar att vara den största digitala mataktören i hela Europa inom en snar framtid. Jag är otroligt laddad för ett händelserikt 2013 – att dessutom ha Andereas och Jonas som strategiska rådgivare i ryggen känns hur bra som helst, säger koncernens nye VD Christoffer Johansson.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *