Anonymous hotar Sverige igen

Det globala hackernätverket Anonymous attackerade igår kväll vid 22-tiden återigen svenska myndigheters webbplatser. Överbelastningsattacken riktade sig denna gången mot Riksbanken, regeringen och riksdagen vars hemsidor under perioder inte kunde nås av besökare.

Anonymous har postat en ny video på YouTube där de hotar med nya attacker mot den svenska staten under fredagen. Attackerna är reaktioner på polisens tillslag mot webbhotellet PRQ som ägde rum i måndags där målet ska ha varit flera illegala fildelningssajter.

2 reaktioner på ”Anonymous hotar Sverige igen”

  1. Ett gäng ungdomar som suttit inne och spelat datorspel lite väl mycket. Det här visar tydligt att Anonymous inte bryr sig ett dugg om demokrati och rättvisa. De anser sig ha rätt att hota stater och myndigheter för att få det de vill. Det finns ett ord för sådan verksamhet – terrorism. Anonymous-anhängarna anser sig ha rätten att hota stater och företag för att få det de vill. De anser också att vi laglydiga medborgare ska betala för film, musik och programvara medan de själva SKA få allt sådant helt gratis. Demokrati, medmänsklighet och rättvisa betyder ingenting för dessa individer utan de gör allt för egen personlig vinning. De är inget annat än ett gäng bortskämda, lata och egoistiska snorungar vars föräldrar borde se till att de ägnade sig åt något vettigt. Vi kan aldrig böja oss för hot och terrorister.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *