Telenor väljer Eniro

Telenor Sverige väljer Eniro som leverantör av söktjänster och nummerupplysning via telefonsamtal och SMS. Eniro levererar en helhetslösning som omfattar både personal och tekniksystem till Telenor
Sverige.

Avtalet är tvåårigt och innebär både en förlängning av nuvarande tjänsteleverans från Eniro och en utökning med utlandsupplysning och svar på SMS-frågor. Tillsammans ska parterna vidareutveckla tjänster för att ge service till kunder som via telefon söker namn och nummer, närmaste blomsteraffär eller information som kräver mer avancerad sökning i Eniros unika databas.

”Tillsammans med Eniro kommer vi ge Telenor-kunder ännu bättre service, till exempel utlandsupplysning och svar på SMS-frågor. I Eniro har vi en leverantör som uppfyller våra höga krav på upplysningstjänster och som tillsammans med oss kan utveckla nya typer av tjänster för våra mobila kunder”, säger Mats Lundquist, affärsområdeschef, Telenor Sverige.

Eniro levererar en helhetslösning som omfattar både personal och tekniksystem till Telenor Sverige. Tjänsterna baseras på Eniros databas och befintliga teknikplattformar.

”Vi är oerhört glada över att nu få utökat och förlängt förtroende från vår samarbetspart Telenor Sverige. Avtalet är ett bevis på Eniros starka ställning på marknaden för upplysningar via telefonist- och SMS i Norden”, säger Johan Lindgren, koncernchef i Eniro.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *